Voor vertrek

Samen met Mischa (mijn broer) ga ik op reis voor 5,5 maand.

Hiervoor hebben wij met veel plezier hard gespaard en gewerkt om nu onze droom in vervulling te laten gaan. Wij gaan terug naar Indonesie en gaan Australie al backpackend

en surfend ontdekken.

Drie jaar geleden ben ik al in Indonesie geweest voor het project Community Outreach Program, waarbij ik samen met andere (internationale) vrijwilligers/studenten/vrienden een maand heb gewoond en gewerkt in een arm dorp in Indonesie (Java - Kediri - naam van het dorp Parang). Een betekenisvolle ervaring om nooit te vergeten.

Nu ga ik terug samen met mijn broer. We zullen niet alleen terug gaan naar Parang, maar we gaan ook vrienden die ik toen gemaakt heb opzoeken, familie bezoeken (oma van mijn zusje) op Java en mooie touren maken op Bali, Lombok en de Sundah eilanden.

We kunnen dan nog even bijkomen op Bali, zodat we nog net voor Kerst de oversteek maken naar een ander continent; we gaan Down Under!!

Zoals je gemerkt heb, ga ik over Indonesie en neemt Mischa Australie voor zijn rekening, dat wordt nog een grote ontdekking en nog grotere verrassing voor ons! Wel kan ik jullie alvast vertellen, dat we Kerst en Oud- en Nieuw in Sydney in de zon gaan vieren!

De bedoeling is om onze eerste auto/bus in Australie te kopen met de nodige surfspullen om vanuit Sydney al backpackend, surfend en tourend op avontuur te gaan in een continent dat nu nog ver weg lijkt...

Reacties 3

Sophie 06-11-2007 21:53

Hey Ingmar en Mischa, superleuk dat jullie je droom achterna kunnen gaan. Ik zal jullie zeker volgen op jullie reis en benieuwd naar alle mooie, leuke, rare en spannende verhalen

Ralph 06-11-2007 22:46

Ha broertjes, hij staat tussen mn favourieten, succes met de laatste voorbereidingen en echt een hele mooie reis maar dat gaat vast lukken.

Ciao Ralph

Lieke 08-11-2007 13:29

Hee Ingmar!
Heb net je mail gelezen! Wat vet dat jullie dit gaan doen! Veel mensen zeggen dat ze het ''ooit'' nog wel eens willen doen, maar jullie doen het echt!

Veel plezier&succes en geniet ervan!

X

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer