Al het mooie bevindt zich tussen licht en lucht

Tijdens al dat gereis komen we best aparte gebieden en dieren tegen. Pas geleden zagen we op een hectare omgehakt terrein struisvogels rondlopen. Bij toeval hadden we onze auto langs de weg gezet naast een aangereden struisvogel, zie foto’s. Maar het is best speciaal om deze dieren zomaar in het wild te zien. Ook hebben we wombats en grote egels kunnen spotten. Alleen al dat wild zorgt ook voor wat minder aangename geuren. We zijn inmiddels al meer dan 40 keer langs een dood dier gereden. En met de ramen open is die stank echt ondragelijk. Ik moest gelijk denken aan een boek wat ik wel eens heb gelezen wat gaat over levenden ondoden, die door een virus zijn gegrepen. En dat boek kwam al stukken beter op me over, want volgens mij bestaat er geen ergere geur dan dode dieren die al een tijdje liggen te bakken in de hete zon.

We hebben ook wat natuurparken bezocht waar we het kind in onszelf naar boven hebben laten komen. Heerlijk toch, lekker klimmen over hoge/onbegaanbare rotsen en boomerangs symbolisch verven op een manier hoe Aborigonals het doen.

Wel een beetje minder dat we nu al zitten te worstelen met magnetron-themperaturen terwijl we nog niet eens in de woestijn zitten. Onze volgende doel is namelijk Cooper Pedy waar de helft van de inwoners onder de grond left, omdat het er simpelweg te heet is. Dus dit zal wel even bikkelen worden. En eerlijk is eerlijk, we beginnen al een beetje uit te kijken om onze vriendjes, vriendinnetjes en familie weer terug te zien. 

Laatste foto's

Reacties 1

Charly 17-03-2008 20:55

Na een week ben je me weer zat hoor

Die foto met Super Mario is echt te gek!!!!!!!!

X Charly

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer