Culturele terrorist in Brisbane

Het irritante in Brisbane is dat hier de parkeertarieven nog hoger liggen dan in New York. Zie jij jezelf al 9$ per 30 minuten betalen? Dat is ongeveer 12 Euro per uur! Wij pakte het anders aan. We hebben onze auto gewoon de hele dag bij Mac Donalds geparkeerd zonder er te gaan eten. In de avond hebben we midden in een wijk op een verlaten erf tussen een kerk en dansschool in noodles gekookt. Doordat we tussen het gras verstopt zaten werden we binnen 10 minuten meer dan 20 keer gestoken door muggen. Volgende keer misschien beter gewoon Mac Donalds doen??

In Brisbane zijn we wel lekker cultureel bezig. Eergister hebben we zowat de hele dag in het museum en de bibliotheek rondgelopen. Morgen gaan we naar een Artvoorstelling van de kunstenaar Andy Warhol en overmorgen gaan we naar de theathervoorstelling Rent. Ik hoef je natuurlijk niet uit te leggen dat dit vooral op Ingmar zijn initiatief tot stand is gekomen. Vandaag of morgen gaan we ook lekker shoppen en maar eens naar de kapper. Want we zien eruit als zwervers. En gek genoeg zijn we het ook een beetje, want we zwerven hier aardig wat af.

En vanaf overmorgen eindelijk weer SURFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!

Deze surfjunks staan al langer dan 3 weken op het droge land! Dit komt omdat er vanaf een bepaald punt tot Cairns gifitige kwallen in het water zitten. We kunnen dus niet wachten om eindelijk weer eens wat golven te pakken...whoohoooo!

Groetjes de twee dutchie zwervers

Laatste foto's

Reacties 1

Marjolein 14-02-2008 06:38

Hi!

In de zomer ben ik ook in Brisbane, leuk om alvast mee te lezen wat ik wel, en vooral niet moet doen

Have fun guys!
Liefs!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer