Business before playing ...

Jullie denken vast allemaal dat wij hier een beetje op onze luie kont zitten te niksen..een beetje reizen, relaxen, surfen. Nou ik kan je vertellen dat je waarschijnlijk voor 90% gelijk hebt. Want we hebben er toch al 2 weken farmwork op zitten. We hebben natuurlijk al flink wat koeien gemolken op de dairy farm van Nevel Sauer, maar deze 10 dagen op de cattle farm waren ook gewoon hard werken. Naja ongeveer 4 uur hard werken in de vroege ochtend en in de middag lekker luieren, relaxen en paardrijden.
 
Het was wel fijn om elke dag weer wat anders te doen. Wij moesten de varkens voeren, met een ax planten ontwieden en op een paar kilometer afstand weer planten, stroop gemengd met zout in het land leggen om de koeien te lokken, hekwerk vervangen, een kleine pilaar vervangen voor een boomstampilaar, stenen uit de grond hakken en met een kruiwagen verplaatsen, insecten pesten door in bomen te zagen, onkruid met gif verdelgen, koken, vuur aanmaken, groente en fruit schoonmaken.
 
Elke ochtend dus vroeg op, zodat het nog dragelijk was om in de zon het werk te kunnen doen. Het voordeel was dat je na deze uurtjes bikkelen puur beloond werd door lekker je eigen plan te trekken. Noel heeft tientallen autowrakken op zijn erf staan, dus we hebben aardig wat gekke foto's kunnen maken. Ook hebben we met zijn rifle en shotgun op bierblikjes geschoten. Als we het echt graag hadden gewilt hadden we ook op wallabies mogen schieten..maar wees maar niet bang, dat hebben we niet gedaan. Voor verkoeling konden we naar een rivierbeekje waar je tarzan kon spelen door aan de touwen en takken te slingeren. Tijdens het stortregen konden we samen met de meiden rugby en voetbal spelen. Alleen een beetje minder dat ik tijdens deze regenbui per ongeluk wat regenpijpen naar beneden heb laten komen. Gelukkig geloofde Noel ons, nadat we ijverig beweerden dat het door de stortregen werd veroorzaakt. De rest van de uren kon je lekker lezen in een hangmat, tv kijken, de meiden irriteren, vervelen en ijs eten. We hebben dus veel lol gehad, maar geloof me we hebben dikke blaren gekweekt.

Laatste foto's

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer