Aussie animals spotten

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat we genoeg leuke dingen meemaken tijdens onze reis. Maar toch kregen we pas geleden het verzoek binnen om meer kangoeroefoto's te plaatsen. Dus bij deze, een weblog vol met foto's van dieren die we puur in de natuur hebben gespot. Nee, we zijn niet stiekem een dierentuin binnen gelopen. Alles wat je ziet is puur natuur!

We zitten nu ergens in een klein plaatsje ver onder Sydney. Tijdens deze trip zijn we weer lekker aan het surfen, aan het lezen en aan het genieten. We beheersen onze surfboard steeds beter en dat geeft een geweldig gevoel. Het doet een beetje denken aan onze surftrip in Portugal 3 jaar geleden. Alleen 1 klein verschil, blijkbaar als de zee woest is en de wind landinwaarts staat is het toch beter om niet de zee in te gaan. Hier kwamen we achter nadat we blij met onze bodyboard met de golven aan het stoeien waren. Na een extreme golf zat er namelijk een kwal met 1,5 meterlange tentakels om Ingmar heen gewikkeld. Gelukkig was de kwal niet giftig, maar hij heeft zeker een aantal uur pijn moeten lijden. Ik kon hem gelukkig wel blij maken met een Afrikaanse theathervoorstelling: 'Township stories' wat overigens supervet was.

En pas kwamen we terecht op Pebbly Beach. Dit is een strand waar de kangoeroes vrolijk en vrij op het strand leven. We hadden geen idee dat we ze niet mochten voeren. Vandaar de vette foto's. Vandaag kwamen er overigens tijdens ons ontbijt grappige vogeltjes mee-eten! Weet je wat, bekijk de foto's maar. Dat is veel boeiender dan dit verhaal.

Laatste foto's

Reacties 1

irma 25-02-2008 05:14

Hoi zwervers,
Wat maken jullie veel byzondere dingen mee zeg!
Ik zal Tatiana ddeze foto's laten zien, die stapt gelijk op het eerstvolgende vliegtuig (als ze geld en tijd heeft....)
xxx
Irma

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer