Afscheid

Afscheid

Eindelijk; we zitten achter een computer. We hebben er al een week op zitten en er is veel gebeurd en dit is nog maar het begin! Om het beginnen, moeten we terug naar het afscheid...

We hebben afscheid van al onze vrienden en familie genomen. Wij waarderen al deze aandacht en liefde enorm, daar hebben we nog vaak in het vliegtuig aan gedacht.

Maandag 12 november 2007 was de reis al begonnen op weg naar Schiphol.

Samen met Zyrhea mijn vriendin zijn wij met de trein naar Schiphol gegaan. Op Rotterdam Centraal heeft ze me nog snel even getrakteerd op lekkere broodjes en een Nederlandse kroket. De treinreis waren we samen, dat heel fijn is geweest. Onze ouders en ons zusje Sumarti brachten Mischa met de auto (met de backpacktassen) naar Schiphol. Een spannend en moeilijk. Heel mooi. Bedankt voor de lieve woorden. Voor het bijzondere afscheid. We missen jullie!

Reacties 2

harold 20-11-2007 22:41

He Ingmar en Mischa!
Afscheid nemen doet pijn omdat je je realiseert dat je zoveel moois hebt met elkaar. Ik voelde dat toen we elkaar omhelsden. Rijkdom!
Ok kiddies, enjoy!
Liefs, Harold

Mac, Rianne en Eval 21-11-2007 19:37

Ingmar en Mischa,

Wat ontzettend leuk dat we een stukje met jullie mee mogen reizen via jullie ogen, indrukken en geschreven tekst. Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk was om afscheid te nemen. Geniet en veel liefs.
Mac, Rianne en Eva

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer